TELEPHELYÜNK

Fatelepünk Oroszországban, Szentpétervárott található. Több ezer négyzetméteren készítjük rönkházainkat immár, több, mint 25 éve.

Szentpétervár az északi szélesség 60 fokánál található, kevesebb, mint 800 km-re az Északi-sarkkörtől. Azonos szélességi fokon fekszik például Osloval, a Kamcsatkai-félszigettel,  Kanadában a Yukon vidékével és Alaszkában a Kayak-szigetekkel, valamint az Alaszkai-öböllel. Fakivágási területeink még ettől is északabbra helyezkednek el, Szentpétervártól több száz kilométerre északra Finnország határa és Arhangelszk közötti terület.

 

Gondoljon bele, hogy a tőlünk rendelt rönkház alapanyagai honnan is származnak, micsoda utat járnak be addig, míg az Ön telkén felépül belőlük álmai otthona, valamint szauna háza. Ahogy azt honlapunkon a rönkházak leírásában olvashatta, elsősorban a minőségi alapanyag a meghatározó rönkház építésekor. Bátran kijelenthetjük, hogy Európában nem elérhető alkalmasabb faanyag házépítéshez, mint amivel mi dolgozunk.

 

Minél alacsonyabb az élő fa nedvességtartalma, minél tömörebb a fa szerkezete, annál alkalmasabb házépítéshez a faanyag. 

 

Nálunk jó helyen jár!