RÖNKHÁZ ÉPÍTÉSI PROJEKT ELADÓ!

Budapest belvárosától kevesebb, mint egy órányi távolságra Dobogókőn eladó egy gyönyörű ősfás, déli fekvésű telken lévő rönkházépítés projekt.

A projekt részletei

Építsen rönkház nyaralót Pilisszentkereszt-Dobogókőn, az ország egyik legfrekventáltabb üdülőhegyén!

Dobogókő kiváló kirándulóhely, itt található országunk elsőként épült turistaháza, és Földünk szívcsakrája is. Dinamikusan fejlődő üdülőövezet, ahol új nyaralók épülnek és komoly beruházás várható hotelek, sípályafejlesztés tekintetében. Belvárosból 45 percen alatt megközelíthető.

A projekt érvényes építési engedéllyel rendelkezik, az építkezést bármelyik pillanatban el lehet kezdeni. 

Telkünk a József Attila utca végén található, ez a zsákutca átmenő forgalomtól, parkolóktól teljesen mentes. Az elhelyezkedés a jobb oldali képen pirossal jelölt terület. A telek 2160 négyzetméter, teljes közműbevezetés - víz, villany, csatorna - az árban foglaltatik, vezetékes gáz nem érhető el a hegyen. Összesen 324 négyzetméter építhető egy vagy két épület formájában. Erre a telekre engedélyezett építménymagasság 5,5 méter, tehát két szintes épület is építhető rá + pince szint.

telek elhelyezkedes Dobogoko.png

Az érvényes építési engedély alaprajza alább látható, a tervekben szereplő épület megtekinthető Dobogókőn. Igény esetén bármilyen más méretre. formára rövid időn belül áttervezhető az építendő épület, akár kisebbre akár nagyobbra, egyszintesre, vagy két kisebb épületre is.

 

A teljes körű tervdokumentáció érdeklődés esetén személyesen megtekinthető!

földszint.png
beépítési tervrajz.png
IMG_0525.JPG
emelet.png
Árak

Telek ára 26 millió forint, mely a következőket foglalja magába:

  • víz, villany, csatorna bevezetve

  • teljes körű tervezés, meglévő tervek átalakítása esetén is

  • teljes körű engedélyezett építési engedély: alapozási terv, statika, geodéta, talajmechanika, üdülő épület építése terve

Építendő ingatlan ára szerkezetkész épület esetén nettó 200ezer Ft / négyzetmétertől

Igény esetén teljes körű kivitelezés biztosított a megrendelő számára: tereprendezés, alapépítés, rönkház szerkezet készen vagy igény esetén kulcsrakészen történő kivitelezése.

2020 év elején történő megrendelés esetén akár már a Karácsonyi ünnepeket is új rönkházában töltheti!

További információkért, telek és bemutatóházunk megtekintéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot!