• Magyarul - ronkhazak.hu
  • Italiano - casaditronco.it

Rólunk

Ön most az eredeti, tradicionálisrönkházak világába látogatott!

Ezeknek a rönkről-rönkre, kézzel megmunkált álom rönkházaknak tervezése és építése érdekében hoztuk létre 11 évvel ezelőtt, az első magyarországi cégünket. Azóta több szervezeti és tulajdonosi változáson mentünk keresztül, de a cél amit akkor megfogalmaztunk, változatlan maradt. Jelenleg egy fővárosi képviseleti iroda látja el a North House Ltd. (Russian Federation - 4H St. Petersburg - 195009 Komsomola street, 10 lit. "A") magyarország kereskedelmi képviseletét. Munkánkhoz a házaikban már bent lakó, frissen beköltözött tulajdonosok boldogságából mindig erőt tudunk meríteni. Mindegyik rönkházunk külön egyéniség, tükrözve tulajdonosának stílusát, egyéni elképzelését és minden vágyát. Ezeknek a kívánságoknak akartunk és akarunk megfelelni, páratlan harmóniában a természettel. Az egészség, a kényelem és béke atmoszférája a legkifejezőbb tulajdonsága ezeknek a házaknak. Némely gyár évente százával ontja a lakóházait: ennek az egyszerű oka az, hogy lelketlen gépek végzik a munkát. Akiknek megadatott a lehetőség, hogy összehasonlítást tegyenek a géppel és a kézzel készült rönkházak között, mindig a tradicionális, kézi munkát helyezik előtérbe a leketlen gépivel szemben. Az egyenes, erős, szibériai erdőségekben lassan növő borovi fenyők adják az alapot felelősségteljes munkánkhoz.

A kézileg készült rönkházainkban - melyek reményeink szerint még évszázadokon át fognak állni - minden egyes rönk a szakembereink által asztalos minőségben, egyedileg kerül kiválasztásra, megmunkálásra és egymáshoz illesztésre. Ha Ön már elképzelteálmai rönkházát egy falusias környezetben, vagy akár a egy festői hegyoldalon, esetleg egy csendes városban, cégünk a rendelkezésére áll, hogy ezt az álmot valóra váltsa. Kérjük, tekintse meg referenciául munkáinkat illetve galériánkat. (A honlapunkon látható összes fotó az általunk épített, magyarországon megtalálható házakról készült.) A lap alján a rólunk megjelent média anyagainkból tölthet le. Amennyiben eldöntötte, hogy velünk készítteti el rönkházát, mi biztosítjuk, hogy ennek tervezése és építése egy élvezetes és kifizetődő élménnyé váljon az Ön számára. A háztulajdonosokkal, építészekkel, hatóságokkal, szállítókkal és vállalkozókkal folytatott több éves együttműködésünk révén jelentős tapasztalatot szereztünk ezen a területen. Ajánlunk tervezést, vagy szívesen konzultálunk az Ön építészével. Tervezési folyamatunk összeegyezteti az Ön igényét ás kívánságait azokkal az építészeti lehetőségekkel, melyek megfelelőek az Ön által kiválasztott terület természeti adottságainak. Széleskörű ismereteinkkel biztosítjuk az Ön életstílusával egyező egyedi és nagyszerű otthon megvalósítását. Tudjuk, hogy az Ön számára egy otthon felépítése anyagilag a legjelentősebb beruházás, ezért magasan képzett, kreatív munkaerőnkkel nem fogunk csalódást okozni és előre nem várt költségekkel sem terheljük meg. A több éves üzleti tapasztalat, a megelégedett vevők sora megadta nekünk a tapasztalatot ahhoz, hogy szolid árakat és reális időkeretet biztosítsunk álmai otthonának felépítéséhez.

Az ikonokra kattintva letöltheti a rólunk írt sajtóanyagot (PDF formátumban - PDF), a televízióban megjelent riportot, és a kivitelezéssel kapcsolatos videó formátumú animációt.

PDF PDF TV Video Video